Obchodní dokumenty

Přehled nejdůležitějších dokumentů společnosti CONTEG.

Certifikace

Od roku 2002 máme zaveden a certifikován systém managementu kvality dle mezinárodního standardu ISO 9001. Od roku 2006 je politika jakosti integrována s environmentální politikou pro dosažení co nejvyššího stupně účinnosti obou politik. Disponujeme certifikáty ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, TÜV SÜD Czech s.r.o., CDCDP, UL 50, UL 508 A

Zobrazit

Záruka

Stojíme si za svými výrobky, a proto jsme se rozhodli nabídnout svým zákazníkům více a rozšířili jsme záruku na 15 let u vybraných produktů. Na výrobky značky CONTEG se vztahuje roční, 2letá, 5letá a 15letá záruka podle typů výrobku uvedených níže.

Zobrazit

Pro dodavatele – nákupní podmínky

Chcete dodávat své výrobky naší společnosti CONTEG? Zašlete nám listovně nebo na uvedený e-mail svou nabídku.

Zobrazit

Ochranné známky

Ochranné známky společnosti CONTEG potvrzují vysokou kvalitu našich produktů a služeb. Tyto známky jsou cenným majetkem společnosti. Seznam ochranných známek společnosti CONTEG obsahuje registrované duševní vlastnictví, jak v České republice, tak i ve světě. Upozorňujeme, že tento seznam nemusí obsahovat všechny ochranné známky společnosti CONTEG a duševní vlastnictví společnosti CONTEG. Naše výrobky jsou chráněny mezinárodními průmyslovými vzory.

Zobrazit