Služby

Stavíte nebo rekonstruujete datové centrum? Využijte Asistenční a servisní služby CONTEG a získejte kvalitní podporu našich zkušených specialistů a techniků, kteří s vámi budou spolupracovat od naplánování projektu, až po předání hotového díla. Společně pro vás najdeme nejvhodnější řešení, které Vám umožní předejít případným reklamacím způsobených nesprávnou instalací či neodborným prvním spuštěním produktů. Nechte to na nás, ušetříme Vám čas i peníze.

Projekční služby

Pokud se rozhodnete ke spolupráci s naší firmou, můžeme Vám nabídnout vypracování projektu datového centra a související infrastruktury, případně zajistit kompletní dodávku na klíč. Řetěz našich služeb, který začíná drobnými konzultacemi a může pokračovat celkovým projekčním řešením s optimalizací pomocí laboratorního testování, dokážeme zakončit kompletním engineeringem stavby.

Zobrazit

Předmontáž před dodáním

Předmontáž před dodáním slouží k usnadnění práce a zkrácení času výstavby vašeho datového centra.

Zobrazit

Pomoc při montáži

Při využítí této služby náš specialista nejen odborně zaškolí pro montáž váš technický personál, či externí montážní firmu, ale pod jeho odborným dohledem proběhně i celá instalace.

Zobrazit

Uvedení zařízení do provozu

Start-up service slouží k prvnímu spuštění chladicích jednotek CoolTop/CoolTeg nebo monitorovacího systému RAMOS a jejich nastavení.

Zobrazit

Modifikační služby

Potřebujete do rozvaděčové skříně udělat otvory a výřezy, závity nebo namontovat příslušenství? V našem vlastním modifikačním centru provádíme různé úpravy, jako jsou výřezy, děrování, závity či montáž příslušenství. Provádíme úpravy i samostatně stojících skříní řady FSE i FSM a venkovních skříní outTEG. Modifikace rozvaděčových skříní pro průmysl značky CONTEG lze realizovat od jednoho kusu.

Zobrazit

Instalace produktu na místě

Náš specialista se postará o vaši objednávku od výroby až po předání hotového díla. Montáž produktů provedou naši technici.

Zobrazit