Podpora

Zóna ke stažení

Zóna ke stažení

Zobrazit

Kde koupit

Většina zemí v  Evropě , na Blízkém východě , v  Africe a  Asii je pokryta sítí obchodních partnerů společnosti CONTEG. V seznamu najdete kontakty na naše pobočky nebo přímé zastoupení, nebo distributory, a také servisní partnery. Pokud v nabízeném seznamu nenaleznete svou zemi, obraťte se na centrálu společnosti.

Zobrazit

Partnerská zóna

Přihlášení do partnerské zóny vám umožní přístup k neveřejným nástrojům a dokumentům . Nejenže budete moci využívat konfigurátory pro výpočty technických parametrů chladicích jednotek CoolTeg, vhodných chladicích jednotek pro venkovní skříně outTEG a také interaktivní on-line konfigurátor datových sálů, rozvaděčů a chlazení, ale také si vyhledáte instalační návody, obrázky a jiné.

Zobrazit

Záruka

Stojíme si za svými výrobky, a proto jsme se rozhodli nabídnout svým zákazníkům více a rozšířili jsme záruku na 15 let u vybraných produktů. Na výrobky značky CONTEG se vztahuje roční, 2letá, 5letá a 15letá záruka podle typů výrobku uvedených níže.

Zobrazit

Konfigurátory

Online konfigurátory slouží pro jednodušší výběr  ITC rozvaděčů  a  venkovních rozvaděčových skříní , včetně příslušenství a také výpočet chlazení. Sestavte si produkt s požadovaným vybavením a pošlete nám svou poptávku. Velice rádi Vám obratem připravíme cenovou nabídku.

Zobrazit

Školení

Přinášíme vám zkušenosti, trendy a novinky ze světa non-IT infrastruktury, datových center a průmyslu. Přihlaste se na naše školení.

Zobrazit

Reklamace

Potřebujete reklamovat zboží? Obraťte se na obchodní oddělení nebo nám zašlete vyplněný formulář a my se vám neprodleně ozveme.

Zobrazit