Uspořádání datových sálů

Správné uspořádání datového centra je klíčové pro zajištění optimálního provozu, a to jak z pohledu zebezpeční a spotřeby energie, tak i  dostupnosti všech technologií. Pro různé typy uspořádání vám nabízíme širokou škálu produktů. Prohlédněte si více níže, či se obrattě na naše odborníky.



Uzavřená studená ulička

Řešením uzavřené uličky bývá nasazeno v řešeních s vysokou tepelnou náročností, kde studený vzduch je směřován přímo k rozvaděčům.

Prohlédnout

Horká/studená ulička

Systém uliček je považován jako „standard" pro datová centra. Rozvaděče jsou orientovány čely k sobě, přičemž studený vzduch je dodáván přes perforované díly ve zvýšené dvojité podlaze.

Prohlédnout

Uzavřená horká ulička

V případech, kdy chybí zdvojená podlaha pro distribuci klimatizovaného vzduchu nebo rozměry místnosti nepodporují rozmístnění v provedení uzavřená studená ulička je nejlepším řešením použít CONTEG uzavřenou horkou uličku.

Prohlédnout

Chlazení z podlahy

Toto řešení optimalizuje využití studeného vzduchu pomocí jeho transportu z dvojité podlahy k instalovaným zařízením. Deflektor, který se nachází ve spodní části rozvaděče směruje studený vzduch do přední části rozvaděče.

Prohlédnout

Chlazení ze sálu

Tento systém chlazení je řešením požadavku na oddělení horkého vzduchu od místnosti za použití vertikálního „komínu" na vrchním krytu rozvaděče, který odvádí horký vzduch přímo do horkého prostoru ve dvojitém stropu.

Prohlédnout 

Modulární uzavřený systém

Kompaktní datová centra kombinují chladicí jednotky CoolTeg Plus a stojanové rozvaděče řady PREMIUM Server. Tento kompaktní celek je kompletně izolovaný od okolního prostředí. V jednom sále tak mohou být instalované zóny s různými teplotami a tepelnou zátěží. Přední i zadní dveře rozvaděčů jsou prosklené, nebo celokovové a vytváří uzavřený prostor pro cirkulaci vzduchu mezi servery a chladicí jednotkou.

Prohlédnout

 

 

Komplexní řešení pro datová centra

Ke stažení

Máte dotazy nebo chcete poradit?

Kontaktujte nás