Mini datové centrum s chlazením CoolSeven

Kompaktní řešení s chladicím výkonem 0,8 - 7 kW splňuje nejvyšší požadavky na bezpečnost, dostatečnou úložnou kapacitu v rozvaděči a zároveň garantuje efektivní chlazení, které přináší energetickou a ekonomickou úsporu. Díky minimálnímu chladicímu výkonu již od 11 % max. výkonu a výkonným EC ventilátorům, se chladicí jednotka CoolSeven přizpůsobí postupnému růstu IT potřeb v delším časovém období. 

 

 

Energetická a finanční úpora 

Chladicí výkon 0,8 kW – 7 kW,  přesné a cílené chlazení

 

Vhodné pro:

  • Kancelářské budovy
  • Menší serverovny
  • Místnosti s žádným, nebo nedostatečným chlazením
  • Prašné prostředí

Hlavní výhody chladicí jednotky CoolSeven:

  • Chladicí výkon: 0,8 kW – 7 kW
  • Energetická úspora díky EC ventilátorům a přesnému řízení chladicího výkonu na základě teplot vzduchu
  • Finanční úspora a delší životnost serverů i chladicího zařízení díky minimálnímu chladicímu výkonu již od 11 % - nižší sklony k cyklování systému
  • Nižší náklady na podlahovou plochu – stačí jen prostor pro data centrum, není potřeba celá místnost, jako při chlazení standardní klimatizační jednotkou
  • Bezpečnost datového mini centra a kontrola teplotních podmínek díky monitorovacímu systému RAMOS a CONTEG Pro Server softwaru

 

Z čeho se Mini datové centrum skládá?

Jedná se o kompaktní celek, kompletně izolovaný od okolního prostředí, který tvoří rozvaděč RF1 řady PREMIUM Server a chladicí jednotka CoolSeven.

Přední i zadní dveře rozvaděče jsou prosklené, nebo celokovové a vytvářejí uzavřený prostor pro cirkulaci vzduchu mezi servery a chladicí jednotkou. Prémiový rozvaděč RF1 má nosnost 2000 kg a je určený pro ty nejnáročnější podmínky a použití. Alternativně nabízíme také rozvaděč iSEVEN RI7 pro méně náročné podmínky.

Mini datové centrum je plně kompatibilní s venkovní kondenzační jednotkou CoolOut, která byla speciálně vyvinuta pro chlazení tohoto typu datových mini center. Splňuje velmi vysoké nároky na přesnost, stabilitu a životnost, které jsou v datových centrech nezbytné.

Systém Mini datového centra lze doplnit o řadu bezpečnostních prvků, jako je nezávislý monitorovací a přístupový systém RAMOS, nouzový otevírací systém EOS, hasicí systém LES-RACK aj.

 

 

 

Mini datové centrum s chlazením CoolSeven

Brožura ke stažení

 

 

 

 

Sjednejte si první konzultaci vašeho projektu na dálku.

Navrhněte čas a my Vám do e-mailu pošleme pozvánku na schůzku pomocí aplikace Microsoft Teams.


Sjednat schůzku

 

 

Kontaktujte nás.

Michal Pavelka

Key account manager
Tel.:  ++420 725 791 536
E-mail: michal.pavelka@conteg.cz